Rij-opleiding In Stappen (R.I.S.)

Bij Verkeersschool Hans Peelen ben je verzekerd van een zeer goede rij-opleiding doordat wij werken volgens de zogeheten RIS-methode. Deze vorm van lesgeven wordt met name positief ondersteund door het CBR, waarbij de leerling gebruikt maakt van een praktijk leerboek.
Hij/zij bereidt zich op deze manier thuis al voor op de rijlessen, waarna de beoordeling zowel op de vorderingenkaart van de instructeur alsmede in het RIS-boek worden genoteerd. Hierdoor krijgt de leerling een nog betere zelfreflectie en daardoor betere zelfwerkzaamheid.
Leerlingen met faalangst of de diagnoses autisme en adhd halen hier zelfs een heel groot voordeel uit ten opzichte van een “reguliere” les.
En omdat deze vorm van lesgeven uitstekende resultaten met zich meebrengt, is dit de standaard manier van werken geworden.

Faalangst

Wij zijn gecertificeerd en zeer bekwaam in het begeleiden van leerlingen met faalangst. Middels deze vakkundige begeleiding voelt de leerling zich tijdens de lessen, maar ook richting het examen toch een heel eind op zijn/haar gemak.

Autisme en ADHD

Ook op gebied van autisme, pdd nos, asperger en adhd  zijn wij gecertificeerd en bekwaam en kunnen daardoor mensen met deze diagnose goed begeleiden tijdens de lessen en richting het examen. 

 

Verkeersschool Hans peelen

Hans Peelen

Op de leues 50
5926 VH Hout - Blerick
tel: 077 - 382 01 90
mob: 06 - 51 02 94 93
E-mail me

info
X

Contact

naam*:  
e-mail*:  
telnr.:  
mobnr.:  
Bericht:  
*verplichte velden
 
VERKEERSSCHOOL HANS PEELEN
Op de leues 50 - 5926 VH Hout-Blerick
Tel: 077-382 01 90 - Mob: 06 - 51 02 94 93
X

aanmeldformulier

ik wil me aanmelden voor:
voornaam:*
voorletters:*
achternaam:*
geslacht:* M V
geboortedatum:* dd-mm-jjjj
geboorteplaats:*
adres:*
postcode:*
woonplaats:*
telefoon:*
e-mail adres:*
BSN/SOFI nummer:*
opmerkingen:
* moeten worden ingevuld